Swim Challenge Bedum

Voor de tweede maal organiseert zwemvereniging Aqua Bedum de ‘Swim Challenge Bedum’, een actie voor Groningen Swim Challenge. En wel op zaterdag 2 september 2017. Een sponsoractie voor Groningen Swim Challenge, een initiatief dat zich voor het derde jaar inzet voor het UMCG Kanker Researchfonds, met de slogan “Zwem kanker de wereld uit!”

Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit om deel te nemen aan deze actie. Laat je sponsoren door familie, vrienden en buren zodat wij samen een geweldig bedrag kunnen doneren aan het UMCG Kanker Researchfonds.

Wat kun je verwachten op zaterdag 2 september?
Een WipeOut-baan van 10:00 tot 12:00
Een 1-uursestafette vanaf 13:30

Kijk voor meer informatie op de site of check onze flyer!

Wij zien jullie graag allemaal op zaterdag 2 september!!