Swim Challenge Bedum – Zwem kanker de wereld uit!

LogoGroningenSwimChallenge

Voor de tweede maal organiseert zwemvereniging Aqua Bedum de ‘Swim Challenge Bedum’, een actie voor Groningen Swim Challenge. En wel op zaterdag 2 september 2017.

Aqua Bedum is een zwemvereniging waar zwemmen en het plezier hoog in het vaandel staan. Onder het motto, “zwemmen is voor iedereen”, bieden wij verschillende zwempakketten aan in de sub-verenigingen; Reddingsbrigade Boei ’77, Z.P.C. Ducdalf en Aqua Fun Bedum.

Aqua Bedum is altijd zeer maatschappelijk betrokken geweest, d.m.v. het organiseren van verschillende goede doelen-evenementen. Dit jaar hebben we gekozen voor ‘Groningen Swim Challenge’.

Groningen Swim Challenge zet zich voor het derde jaar in voor het UMCG Kanker Researchfonds,

met de slogan:    Zwem kanker de wereld uit!

Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

Wij presenteren op zaterdag 2 september het volgende:


‘Swim Challenge Bedum’- WipeOut-baan

De WipeOut-baan is open van 10.00 tot 12.00 uur, opgave is niet nodig. De kosten zijn € 5, – per deelnemer. Dit bedrag is jullie eerste basis aan sponsoring voor het UMCG Kanker Researchfonds. Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt verzameld op het sponsorformulier, door een eenmalige bijdrage te vragen aan familie en/of vrienden! Geschikt voor alle leeftijden, kinderen zonder diploma onder begeleiding. Sponsorgeld dient voorafgaand aan de challenge bij aanmelding te worden ingeleverd.


‘Swim Challenge Bedum’- 1-uursestafette

Wij dagen jullie uit om mee te doen aan de 1-uursestafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zo veel mogelijk meters te zwemmen. De estafette zal vanaf 13:30 uur van start gaan. De starttijd is afhankelijk van het aantal deelnemende teams, dus jullie starttijd kan afwijken. Informatie hierover volgt uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de 1-uursestafette.

Het inschrijfgeld is €15,00 per team. Dit bedrag is jullie eerste basis aan sponsoring voor het UMCG Kanker Researchfonds. Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt die jullie voor een vast bedrag voor jullie deelname. Sponsoren kunnen verzameld worden op het sponsorformulier. Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

Een team bestaat uit 6 tot 10 personen, met 1 teamleider (dit kan ook een zwemmer zijn)
Inschrijven kan via het aanmeldformulier 1-uursestafette.

Inschrijfgeld dient direct na opgave te worden overgemaakt op rekeningnummer NL 98 RABO 0305814168 t.n.v.: Aqua Bedum, o.v.v. jullie teamnaam.

Sponsorgelden dienen voorafgaand aan de 1-uursestafette te worden afgegeven bij de organisatie, of uiterlijk 25 augustus 2017 via banktransactie op het eerder genoemde rekeningnummer te zijn overgemaakt.


Graag zien wij jullie zaterdag 2 september a.s. in het zwembad van Bedum, en hopen dan een geweldig bedrag aan het UMCG Kanker Researchfonds te kunnen doneren.

Voor vragen neem contact op per mail met Rik Bos of Sandra Bolt.

Of kijk voor meer informatie op de site van Groningen Swim Challenge.

Reglement Swim Challenge