Bedumer Winter Swim | Zwemmen tegen kanker

Voor de eerste keer zal Aqua Bedum zich samen met de Bedumer Winterloop inzetten voor het goede doel. Aan de vooravond van de Winterloop, op vrijdag 2 februari a.s., organiseert Aqua Bedum de 1-uursestafette: de Bedumer Winter Swim. Meld je aan via het aanmeldformulier!

Aqua Bedum is een zwemvereniging waar zwemmen en het plezier hoog in het vaandel staan. Onder het motto, “zwemmen is voor iedereen”, bieden wij verschillende zwempakketten aan in de sub-verenigingen; Reddingsbrigade Boei ’77, Z.P.C. Ducdalf en Aqua Fun Bedum.

Aqua Bedum is altijd zeer maatschappelijk betrokken geweest, d.m.v. het organiseren van verschillende goede doelen-evenementen. In de 8ste editie van de Bedumer Winterloop gaat ook dit jaar de volledige opbrengst naar specifieke onderzoeken die worden gedaan met gelden van het UMCG Kanker Researchfonds.

Het UMCG Kanker Researchfonds steunt kankeronderzoek in het UMCG. De onderzoeken hebben als doel de ziekte te voorkomen, meer genezing mogelijk te maken en de kwaliteit van leven met de ziekte te verbeteren.

1-uursestafette

Wij dagen jullie uit om mee te doen aan de 1-uursestafette. Een zwemactiviteit voor groepen die in estafettevorm tegen elkaar strijden, om in 1 uur zo veel mogelijk meters te zwemmen. Dus doe mee en vorm een team met je familie, vrienden, bedrijf, sportvereniging of muziekvereniging…

De estafette zal vanaf 21:00 uur van start gaan. Jullie eerste basis aan sponsoring is minimaal €15,00 sponsorgeld per persoon voor het UMCG Kanker Researchfonds.

Natuurlijk wordt er gezwommen om zoveel mogelijk geld op te halen. Dus zorg dat je voldoende donateurs hebt die jullie voor een vast bedrag bijstaan voor jullie deelname. Zowel het team met het hoogste sponsorbedrag, als het team met de meest gezwommen meters zal in de prijzen vallen.

Badmuts vullen

Voor de toeschouwers en de wachtende zwemmers hebben wij een andere uitdaging, namelijk het zogenaamde badmuts vullen. De uitdaging is om de badmuts met zoveel mogelijk water te vullen uit het zwembad. Met een groepje van minimaal 5 personen (die heb je echt wel nodig!) kun jij deze uitdaging aangaan. Een badmuts is in het zwembad voor €5,00 per persoon te koop.

Natuurlijk hebben wij voor de winnaars een mooie prijs.

Belangrijke informatie 1-uursestafette

Hier vind je alle benodigde belangrijke informatie voor jullie deelname aan de 1-uursestafette van vrijdag 2 februari 2018.

Locatie:Zwembad ‘De Beemden’, Sportlaan 22, 9781 CL Bedum
Tijdstip:Vanaf 21:00 uur. (aanwezigheid melden uiterlijk 15 minuten voor jullie starttijd) Afhankelijk van het aantal deelnemende teams kan jullie starttijd afwijken. Deze informatie volgt uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de 1-uurestafette.
Teamsamenstelling:

 

Een team bestaat uit minimaal 6 personen

1 teamleider (dit kan ook een zwemmer zijn)

Sponsoring:Minimaal €15,00 sponsorgeld per persoon (direct te voldoen via banktransactie)
Inschrijven:Via het aanmeldformulier ‘Aanmelden 1-uursestafette’ of via de website: www.aqua-bedum.nl/winterloop
ReglementReglement Bedumer Winter Swim

Sponsorgeld dient direct na opgave te worden overgemaakt op rekeningnummer

NL 98 RABO 0305814168 t.n.v.: Aqua Bedum, o.v.v. jullie teamnaam.

Sponsorgelden dienen voorafgaand aan de 1-uursestafette te worden afgegeven bij de organisatie, of via banktransactie op het eerder genoemde rekeningnummer te zijn overgemaakt.

 

Graag zien wij jullie vrijdag 2 februari a.s. in het zwembad van Bedum, en hopen dan een geweldig bedrag aan het UMCG Kanker Researchfonds te kunnen doneren.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via email info@aqua-bedum.nl.

Team gegevens

 

Deelnemers

 

Verificatie